D&R Geleneksel Kitap Fuarı’nda Yeni Yazarlar Ve Eserler Keşfedin!

D&R geleneksel kitap fuarı yeni yazarlar veya eserler keşfetmek isteyenleri heyecanlandırıyor. Yazarlarla edebiyat severlerin mükemmel buluşma noktası kitapların büyülü dünyasında kendinizi kaybetmenizi sağlıyor.  Ephesus Yayınları’ndan çıkan 500’ün üzerinde ürün sizi bekliyor!

D&R Geleneksel Kitap Fuarı’nda Yeni Yazarlar Ve Eserler Keşfedin!

Gökçen 3 Güz Yağmurları İle Gelen İçsel Yolculuk!

Loresima’nın kaleminden çıkan etkileyici aşk hikâyesi Gökçen 3 Güz Yağmurları Gökçen ve Murathan’ın mücadelelerini anlatıyor. Aşklarını doyasıya yaşamak isteyen iki karakterin isteği birbirlerine sarılarak kaybettikleri zamanı telafi etmek. Ama beklenen huzuru bulmaları kolay olmuyor.

Geçmişteki acılar, düşmanlıklar hatta engellerle yüzleşmek zorunda kalan karakterler karanlık bir damın içine çekiliyor. Yazar hikâye boyunca derin duyguları ustaca işlerken okuyucuları karakterlerin içsel yolculuklarını ortak ediyor. İçimdeki yeşillikler o yokken sonbaharda ifadesi ile başlayan duygusal anlatım Gökçe’nin kaybetme korkusunun yanında bekleyişinin derinliğini vurguluyor.

D&R Geleneksel Kitap Fuarı’nda Yeni Yazarlar Ve Eserler Keşfedin!

Devam Eden Destan Kaybolmuş Ruhlar Sarayı 2: Senteria’nın Varisi!

Dilara Keskin ‘in ustalıkla kaleme aldığı Kaybolmuş Ruhlar Sarayı 2 Senteria’nın Varisi okuyucularını derin bir hikaye ile buluşturuyor. Aşkla iktidar Savaşı’nın iç içe geçtiği nefretle tutkunun çatıştığı ortamda Kitana’nın hikayesini konu alıyor. Kitana Zirakov’a döndüğünde eski prenses değil Vincent’in karısı olarak anılmaktadır.

Ailesi ona sırt çevirdiğinden dolayı yalnızlık içerisinde boğulmaktadır ama beklenmedik karşılaşma gerçekleşir. Ünlü ressam Leonardo Clifford’la yollarının kesişmesi içsel yolculuğuna hatta kendini bulma çabasına kapı aralayacaktır.

D&R Geleneksel Kitap Fuarı’nda Yeni Yazarlar Ve Eserler Keşfedin!

Gizemlerin Ardındaki Sır Ateşpare 5!

Ceren Melek ‘in Ateşpare serisi okurları tutku dolu aşk hikâyesiyle büyülüyor. Aşkın ve Ateş birbirlerine duydukları derin hisleri tamamen kabullenirken aralarındaki güvensizliği aşarak ilişkilerini bir adım öteye taşıyorlar. Ama süreçte yeni düşmanlar belirirken geçmişten gelen sırlar, ihanetler hatta acılar gün yüzüne çıkıyor.

Fakat tüm yaşananlara rağmen ikisinin de bildiği tek gerçek kimsenin onları yenememesidir. Yazarın kullandığı ifade okurlara Aşkın ve Ateş’in hikâyesinin katmanlarını üstelik her sonun yeni başlangıç olduğunu hatırlatıyor.

Her kesimden okuyucuya hitap eden D&R sayesinde edebiyatın evrensel dili ile kültürel çeşitliliğin keyfini çıkarabilirsiniz. Birbirinden özel eserlere ulaşmak için dr.com.tr adresini mutlaka ziyaret etmelisiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir